Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Locatie Ondersteuner Gehandicaptenzorg (LVB / Psychiatrie)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Ben jij op zoek naar een leuke functie als Locatie Ondersteuner in de Gehandicaptenzorg bij Daelzicht? Ben jij de nieuwe collega voor ons enthousiaste team en wil jij graag aan de slag met de doelgroep LVB in combinatie met psychiatrie? Dan past deze vacature bij jou!

Voor de locatie Zonnebloemhof 24-25 op ons terrein in Heel (regio Roermond) zoeken wij een :

Locatie Ondersteuner Gehandicaptenzorg (LVB / Psychiatrie) 8 uur p.w., vast contract, FWG20


Zo ziet jouw baan eruit

Als locatie ondersteuner assisteer en/of ondersteun je bij de verzorging en begeleiding van cliënten binnen een woongroep. Ook voor het verrichten van huishoudelijke werkzaamheden draai jij je handen niet om. Je draagt met een optimistische kijk, bij aan een schone, prettige en gezellige woonomgeving voor de cliënt. Zo verbeter jij het welzijn van de cliënt. Spreekt dit jou aan? Je reactie is van harte welkom!

Locatieprofiel

Zonnebloemhof 24 en 25 zijn moderne woningen die liggen aan een pleintje op het beschermde terrein van Daelzicht in Heel. De sfeer in de woningen is gezellig en huiselijk. Op Zonnebloemhof 24 wonen jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Cliënten gaan naar dagbesteding op het terrein en sommige cliënten gaan overdag naar een externe dagbesteding. In de begeleiding ligt er nadruk op het aanbieden van structuur, het bevorderen van de zelfstandigheid en aanleren van sociale communicatieve vaardigheden.

Op Zonnebloemhof 25 wonen volwassen cliënten met psychiatrische ziektebeelden. De meeste cliënten gaan naar een dagbesteding op het terrein en vragen naast begeleiding ook meer verzorging. Voor deze twee locaties is één team werkzaam.

Dit bieden wij

  • Een salaris conform inschaling FWG 20 tussen € 2.082- en € 2.821,- bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een vast contract voor 8 uur per week in de functie van locatie ondersteuner.
  • Flexibele diensten en invloed op je rooster, wij houden rekening met je mogelijkheden en wensen. Je hoeft geen nachtdiensten te werken.
  • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je straalt optimisme, rust en vertrouwen uit en bent veerkrachtig als een cliënt jouw grenzen opzoekt.
  • Een mbo-diploma, minimaal niveau 2, in de richting van zorg en welzijn, zoals bijvoorbeeld Helpende. Ben je studerend aan een zorgopleiding MBO3/4 of HBO, ook dan ben je zeker ook welkom te reageren.

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken met gedragscomplexe cliënten? Neem dan eens een kijkje op onze website Heb jij het in je? | Daelzichten laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren’. Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Roger Pubben, manager zorg via 0630950785. Meer weten over de procedure? Bel Frank Dullens, recruiter, via 0611179029.

Gesprekken worden in overleg gepland.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.