Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Beleidsadviseur Gehandicaptenzorg

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Heel

Ben jij de beleidsadviseur die onze organisatie komt versterken? Heb jij affiniteit met de gehandicaptenzorg en wil jij met jouw analytische vaardigheden en stekte adviezen het verschil maken? Dan lees snel verder!

Voor ons bestuursbureau hebben wij een vacature voor:

Beleidsadviseur Gehandicaptenzorg 36 uur per week, FWG60/65, vast contract

Zo ziet jouw baan eruit Als beleidsadviseur binnen Daelzicht zorg jij ervoor dat managers, directie en raad van bestuur zo goed mogelijk worden geadviseerd rondom het beleid en stelt ze daarmee in staat om iedere dag weer de juiste beslissingen te nemen. Zo maak jij het verschil voor onze cliënten en medewerkers.

Om tot goede adviezen te komen analyseer en evalueer jij niet alleen huidig beleid, maar kijk je ook naar nieuwe (innovatieve) ontwikkelingen en trends in de (gehandicapten)zorg (waaronder ook wet- en regelgeving). Op basis van jouw inzichten formuleer je nieuwe beleidsvoorstellen en draag jij bij aan de optimalisatie van huidig beleid.

Verder:

 • Maak jij met jouw duidelijke rapportages en voorstellen de complexe gevolgen van beleidsveranderingen en problemen inzichtelijk en begrijpelijk.
 • Ben jij een echte netwerken (zowel intern als extern) en ga je actief op zoek naar samenwerking met partnerorganisaties, koepels en overheden. Dit vanuit het besef dat samenwerking een belangrijk middel is om onze doelen te realiseren.
 • Bedenk en adviseer jij niet alleen rondom beleid, maar zorg je ook voor de daadwerkelijke implementatie door het begeleiden en bewaken van het implementatieproces
 • Je levert vanuit je brede expertise/blik een concrete bijdrage aan projecten, initiatieven en ondersteuningsvragen in de organisatie

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 60/65 tussen € 3.694,- en € 6.320,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een vast contract in deze functie voor 36 uur per week;
 • Uiteraard ontvang je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Tevens is het mogelijk gebruik te maken van de lease-a-bike regeling, hebben we een actieve personeelsvereniging en hebben we tal van initiatieven om jouw duurzame inzetbaarheid te bevorderen.

Herken jij jezelf hierin?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting, zoals gezondheidswetenschappen of vergelijkbaar.
 • Sterke analytische vaardigheden aangevuld met sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit.
 • Heldere, kernachtige manier van communiceren.
 • Ervaring met het schrijven van (complexe) beleidsvoorstellen. Daarbij ben je in staat om complexe materie eenvoudig te presenteren
 • Samenwerker, netwerker.
 • Overtuigend en vasthoudend
 • Hands-on mentaliteit

Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren

Interesse in deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteer direct online’ tot en met 3 december 2023.

Voor meer informatie kun je terecht bij Karin Manders, bestuurssecretaris, via +31 6 22896553 . Meer weten over de procedure? Bel of mail Yvonne van Bezel – Van Vugt, recruiter, via +31 6 15265372 of sollicitatie@daelzicht.nl

Gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.