Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Warranty claims handler

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Sittard

Geen dag is hetzelfde als Warranty claims handler! Je hebt een breed takenpakket waarin je belangrijkste verantwoordelijkheid is om de operatie ondersteuning te bieden voor een optimale inzetbaarheid en beschikbaarheid van onze verhuurvloot binnen de garantieperiode. Jouw opgedane kennis gebruik je, om in overleg met het team, de ondersteuning van de operatie te verbeteren.

De claims handler is het centrale aanspreekpunt binnen de Boels-groep voor ondersteuning, begeleiding en vragen met betrekking tot garantie- en modificatiekwesties van onze huurvloot. De claims handler begeleidt het reparatieproces van machines binnen de garantieperiode en zorgt ervoor dat de machine zo snel mogelijk wordt gerepareerd en de kosten (werkuren, onderdelen etc.) worden geclaimd bij de leverancier. Het in behandeling nemen en ondersteunen bij de afhandeling van service bulletins/ modificatie campagnes van machines hoort ook bij het takenpakket. Additioneel ondersteunt de claims handler de teammanager met advies bij de aanschaf van nieuwe machines, het bijdragen tot het verbeteren van de huidige en nieuwe vloot en met advies voor het verbeteren van de voorwaarden en afspraken binnen het garantie en modificatie kader.

Ook werk je actief mee aan het informeren van de interne stakeholders na meten en analyseren van de KPI’s en het verbeteren van de processen.

Kortom, een verantwoordelijke functie met een afwisselend takenpakket waarin je echt een steentje kan bijdragen aan de optimalisatie van de verhuurvloot van Boels. Klinkt dat niet als een leuke uitdaging?

Wat wij bieden

Als je bij ons komt werken als Warranty claims handler, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:
•  Een bruto maandsalaris wat past bij jou, jouw ervaring en de functie;
•  28 verlofdagen per jaar en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen
•  Pensioenregeling, laptop, reiskostenvergoeding en evt. thuiswerkvergoeding
•  Werken binnen een hecht (warranty)team.
•  Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
•  Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Wat neem je mee?
•  MBO+ c.q. HBO werk- en/of denkniveau met een afgeronde opleiding (of opgedaan door ervaring)
•  Je bent analytisch, werkt planmatig, servicegericht, weet verbanden te leggen, hebt affiniteit met techniek en bent continue op zoek naar procesverbeteringen
•  Affiniteit met techniek en data-analyses is een pré.
•  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Kennis van de Duitse c.q. Franse taal is een pré.
•  Je hebt uitgebreide kennis van Microsoft office EXCEL.
•  Je bent bereid die extra stap te zetten om onze snelgroeiende organisatie te blijven ontwikkelen
•  Bij voorkeur enige relevante werkervaring, maar een starter is ook welkom!

Heb je interesse? Ben je ervan overtuigd dat dit de juiste baan voor jou is, upload dan je documenten. Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Joakim Giesen op.