Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Menger

Werkgever:BIB Production and Packaging
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als menger sta je aan de basis van alle producten die wij afvullen op onze Bag On Valve spuitbuslijnen. Ben jij een aanpakker die bereid is om opgeleid te worden tot zelfstandig Menger, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig bedienen en instellen van de mengers aan de hand van productievoorschriften. Hiertoe voeg je veelal handmatig grondstoffen toe en volg je de voorgeschreven receptuur. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit op binnenkomende grondstoffen en neem je monsters af ten behoeve van keuring door het laboratorium. Je ziet toe op de juiste kwaliteit van het product en trekt tijdig aan de bel indien er problemen zijn. Kleine processtoringen los je zelf op en je ziet toe op een veilige en schone werkplek. Afhankelijk van niveau en werkervaring kunnen je taken worden uitgebreid met administratief voorraadbeheer grondstoffen, kwaliteitscontroles op het laboratorium en het aansturen van een collega operator. Bij gebleken geschiktheid behoort doorgroei naar Coördinator Mengerij tot de mogelijkheden.

Wij vragen

Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau gevolgd (minimaal niveau 3) of hebt dit niveau door ervaring verkregen. Verder beschik je over een heftruckcertificaat of ben je bereid dit te behalen. Tevens heb je al de nodige ervaring opgedaan in een productieomgeving, bijvoorbeeld in de chemie of food industrie. Ervaring in het werken met gevaarlijke stoffen is een voordeel. Je hebt aantoonbare ervaring met administratieve systemen en het werken met een ERP systeem (Exact). We zoeken naar iemand die zeer zelfstandig en nauwkeurig kan werken, met aandacht voor veiligheid, kwaliteit en hygiëne. Je bent een echte aanpakker. Tot slot ben je in staat om verder te kijken dan je eigen werkzaamheden en lever je een positieve bijdrage aan het gehele team. Je durft op de voorgrond te treden, bent van nature leergierig en wilt graag verantwoordelijkheid nemen.

Ons aanbod

BiB Production & Packaging B.V. biedt een afwisselende en leerzame functie binnen een klein, hecht team en een internationale, groeiende omgeving. Door de overzichtelijke omvang van onze activiteiten heb je direct zicht op het resultaat van je werk en kunnen we veel aandacht geven aan jouw persoonlijke ontwikkeling. BiB Production & Packaging B.V. heeft een eigen arbeidsvoorwaardenregeling met goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een werkweek van 39,5 uur, 24 vakantie en 3 ADV dagen, vrijdagmiddag vrij en een jaarbonus bij niet ziek zijn. Er wordt in dagdienst gewerkt met mogelijke uitbreiding naar een 2-ploegensysteem.

Meer over ons

BiB Production & Packaging B.V. is een dochteronderneming van Dreumex B.V. en al meer dan 25 jaar actief als producent van milieuvriendelijke Bag-on-Valve spuitbussen. Als specialist produceren wij een groot scala aan producten voor internationale private label klanten in diverse marktsegmenten, waaronder cosmetica, farmaceutica, agrochemie, maar ook op het gebied van huishoudelijke en industriële producten. BiB Production & Packaging B.V. is ISO9001 en ISO14001 gecertificeerd. Bezoek ook onze websites www.bibproduction.nl en www.dreumex.com

Je reactie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen we graag je CV en een korte toelichting waarom je vindt dat deze functie bij jou past. Deze kun je per email sturen naar de afdeling HRM ter attentie van Jolanda Verhoeven (j.verhoeven@bibproduction.nl). Mocht je eerst nog nadere informatie willen ontvangen dan kun je ook even bellen met René Ostlender, Production & Warehouse Manager (Tel.nr. 06 42191969).