Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Administratief Medewerker

Werkgever:Baat accountants & adviseurs
Plaats:Roermond

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Baat is een dynamische organisatie met een uitstekende reputatie op het gebied van accountancy, fiscaliteit en aanverwante disciplines. Vanuit drie Nederlandse vestigingen in Maastricht, Roermond en Sittard én één Belgische vestiging in Maasmechelen leveren onze professionals iedere dag opnieuw oplossingen op maat voor onze opdrachtgevers.

Met de kernwaarden ‘resultaat gedreven, dynamisch en verbindend’ als uitgangspunt werkt Baat dagelijks aan zijn missie: solving issues; meerwaarde creëren voor ondernemers door oplossingen te bieden. Het beste eruit halen wat erin zit, voor én samen met de klant! Daar staan we voor!

Wij zijn op zoek naar een Administratief Medewerker voor 24 – 40 uren per week voor onze vestiging in Roermond (dagen en uren in onderling overleg).

Functieprofiel

Je gaat werkzaamheden verrichten voor een gevarieerde MKB klantenportefeuille. De taken bestaan onder andere uit het verlenen van administratieve diensten zoals het digitaal verwerken van administraties en kolommenbalansen, het verzorgen van BTW aangiften en het onderhouden van contacten met klanten. Je bent de eerste schakel in onze adviesketen, jouw werk is de basis voor jou en je collega’s om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren.

Wij vragen

Een enthousiaste collega met een afgeronde financieel administratieve opleiding op MBO+ of HBO niveau. Je hebt affiniteit met digitale processen en kunt zo op een efficiënte wijze administraties ordenen, verwerken en inrichten. Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring en deze ervaring is bij voorkeur opgedaan binnen de accountancy of bij een administratiekantoor. Je bent betrokken, proactief en resultaatgericht. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Tot slot is ervaring met Twinfield en Basecone een pré (of een soortgelijk programma).

Wij bieden

Een afwisselende functie binnen een dynamische organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Uiteraard bieden wij daarnaast een bij de functie passend pakket aan arbeidsvoorwaarden en salaris.

Informatie/sollicitatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brenda Bidlot | T +31 (475) 729 211 Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar sollicitatie@baat.nl t.a.v. Brenda Bidlot.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.