Werken in de regio Roermond

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Assistent bedrijfsleider leisure, horeca & events

Werkgever:All in Echt
Plaats:Echt

Ga jij voor meer dan 100% gasttevredenheid en wil jij ervoor zorgen dat je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen? Heb je leidinggevende capaciteiten en zoek jij een afwisselende baan in een unieke omgeving waarbij leisure, horeca en events gecombineerd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OVER ALL IN ECHT

All in Echt is de meest complete activiteitenlocatie van Limburg. Gasten kunnen bij All in Echt meer dan 25 verschillende activiteiten beleven zowel indoor als outdoor. Denk hierbij aan karten, bowlen, lasergamen, glow in the dark golf, Prison Island, paintballen en nog veel meer. Er is voor iedere leeftijd genoeg te doen. Daarnaast worden er ook veel bedrijfsuitstapjes, kinderfeestjes en events georganiseerd bij All in Echt.

WAT GA JE DOEN?

Als assistent bedrijfsleider ondersteun je de bedrijfsleider op allerlei manieren, zowel inhoudelijk, voorbereidend als uitvoerend. Je bent de hele dag bezig met organiseren en regelen. In de uitvoering stuur je de collega’s aan als de bedrijfsleider afwezig is. Je zorgt dat onze gasten niks te kort komen en weet medewerkers te motiveren om te knallen. Je zorgt ervoor dat de medewerkers op de juiste plek staan en met jouw instructies top functioneren. Je checkt van te voren nog even de dagplanning en schuift hier en daar nog wat zodat je op de juiste tijd met genoeg medewerkers klaar staat voor onze gasten. Hierbij ben je continu bezig met de strategieën om te omzet te verhogen en de kosten te optimaliseren. Handhaven van de kwaliteitsnormen en ervoor zorgen dat alle operationele procedures worden nageleefd.

Daarnaast ondersteun je ook bij de voorbereiding en uitvoering van onze ‘events’. Wij ontvangen wekelijks grotere groepen gasten die een compleet programma bij ons afnemen met meerdere activiteiten, buffet en drankarrangement. Deze events zie jij ook als een uitdaging en je wilt het vanaf de voorbereiding t/m de uitvoering goed te regelen in overleg met de bedrijfsleider. Hiervoor check je de afspraken die de salescollega’s met de gasten gemaakt hebben. Welke materialen moeten aanwezig zijn, hoe moet de ruimte ingericht worden, welke afspraken zijn er gemaakt over eten en drinken, staat er voldoende personeel ingepland? Je communiceert hiervoor met collega’s van diverse afdelingen. Daarnaast ben je tijdens het event zelf ook aanwezig om de gasten te begeleiden.

WIE ZOEKEN WIJ?

We kijken natuurlijk naar wat je kunt, maar vooral naar wie jij bent. Kennis en vaardigheden kun je leren maar passie moet je hebben. Daarom vinden we het belangrijk dat je echt een passie hebt om het gasten naar de zin te maken en je verantwoordelijk voelt om het goed te regelen. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Minimaal 30 uur tot 40 uur per week beschikbaar bent;
  • Enthousiast, representatief en communicatief vaardig bent;
  • Flexibel beschikbaar bent, je werkt met name in de avonduren en in het weekend, uiteraard behoort een weekend vrij ook tot de mogelijkheden;
  • Ervaring hebt als leidinggevende. Werkervaring in de leisure en/of horeca is een pré.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

  • Een unieke combinatie van horeca, leisure en events;
  • Een afwisselende baan waarbij je voldoende uitdaging hebt en geen dag hetzelfde is;
  • Werken in de leisure en de horeca maar toch ook regelmatig een weekend vrij;
  • Zekerheid in een gezonde onderneming;
  • Doorgroeimogelijkheden naar andere functies en andere locaties;
  • Een gezellige werksfeer in een jong en gedreven team;
ENTERTRAIN GROUP

All in Echt is onderdeel van de Entertrain Group. Entertrain Group bestaat uit meerdere bedrijven die tezamen een toonaangevende en dynamische onderneming in Limburg vormen op het gebied van leisure, het organiseren van evenementen, het verzorgen van catering en de exploitatie van trouw -en vergaderlocaties. Wij staan voor hoogwaardige dienstverlening en unieke belevingen voor onze gasten. Met meerdere bedrijven streven wij ernaar om een uitzonderlijke gastervaring te bieden, waarbij kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid centraal staan.

INTERESSE?

Spreekt deze vacature jou aan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief en CV per e-mail naar hrm@entertraingroup.nl We nodigen je daarna graag uit voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie waarbij je zelf onze veelzijdige evenementenlocatie kunt aanschouwen.